Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 9:33

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Następna strona
 "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam" 
Autor Wiadomość
Post Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Kozioł napisał(a):
Artykuł prócz wiadomości, że przesłuchanie sie odbyło zawiera tylko wiele haseł i pustych słów, żadnych konkretów.
Nie ma żadnego uzasadnienia stawianych zarzutów, są tylko same mocno upolitycznione opinie osób związanych z tzw. prawicą.

Podałaś już artykuły Konstytucji które wg ciebie sa złamane. Wykaż ich zastosowanie do danego przypadku, przedstaw sposób w jaki zostały naruszone.

Podając te cztery artykuły, pominęłam ten najważniejszy:Artykuł 213.

Wt cze 12, 2012 9:00

Gita, a czemu 10 kwietnia nie było relacji z obchodów miesięcznicy w TV Trwam? Działo się, nawet Rosjanie złozyli kwiaty + J. Kaczyński przemawiał o krzyżu. Nasz dziennik też o tym milczał (przynajmniej na stronie www).

Wt cze 12, 2012 10:46
gita napisał(a):
Kozioł napisał(a):
Artykuł prócz wiadomości, że przesłuchanie sie odbyło zawiera tylko wiele haseł i pustych słów, żadnych konkretów.
Nie ma żadnego uzasadnienia stawianych zarzutów, są tylko same mocno upolitycznione opinie osób związanych z tzw. prawicą.

Podałaś już artykuły Konstytucji które wg ciebie sa złamane. Wykaż ich zastosowanie do danego przypadku, przedstaw sposób w jaki zostały naruszone.

Już podawałaś i nadal jesteś głucha na prośby o argumenty/zastosowanie.

Wt cze 12, 2012 10:53
Kozioł napisał(a):
gita napisał(a):
Kozioł napisał(a):

Już podawałaś i nadal jesteś głucha na prośby o argumenty/zastosowanie.

Nie chcę cię kompromitować, ucząc, że 2+2=4, gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT.

Wt cze 12, 2012 13:35
Ukyo napisał(a):
Gita, a czemu 10 kwietnia nie było relacji z obchodów miesięcznicy w TV Trwam? Działo się, nawet Rosjanie złozyli kwiaty + J. Kaczyński przemawiał o krzyżu. Nasz dziennik też o tym milczał (przynajmniej na stronie www).

10 kwietnia ??????

Wt cze 12, 2012 13:36
gita napisał(a):
Nie chcę cię kompromitować, ucząc, że 2+2=4, gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT.

Gołosłowie, zwykłe gołosłowie. Znów zero argumentów.

Wt cze 12, 2012 14:18
P.S.TVTrwam emituje bardzo dobre programy, dlatego doceniana jest przez hierarchów kościelnych oraz wielu Polaków, którzy rozumieją co to są WARTOŚCI.
http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=videosite

Wt cze 12, 2012 14:35

Cytuj:
gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT.

Ale nic jednak nie udowodniłaś że KRRiT złamała konstytucje. Podawać artykuły może każdy głupi ale uzasadnienie już w twoim przypadku sprawia ci problem.

Wt cze 12, 2012 14:52
gita napisał(a):
P.S.TVTrwam emituje bardzo dobre programy, dlatego doceniana jest przez hierarchów kościelnych oraz wielu Polaków, którzy rozumieją co to są WARTOŚCI.

W TVTrwam, każdy znajduje coś dla siebie, ale programów dla młodych ludzi jest niewiele, dlatego o.Rydzyk chce stworzyć TVM1, wyłącznie dla młodych, o czym napisałam w wątku:Telewizja dla młodych.
Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, zyli czynic sobie Ziemię poddaną.

Wt cze 12, 2012 15:21
gita napisał(a):

W TVTrwam, każdy znajduje coś dla siebie, ale programów dla młodych ludzi jest niewiele, dlatego o.Rydzyk chce stworzyć TVM1, wyłącznie dla młodych, o czym napisałam w wątku:Telewizja dla młodych.
Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, czyli czynic sobie Ziemię poddaną.

Wt cze 12, 2012 15:22

gita napisał(a):
Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, zyli czynic sobie Ziemię poddaną.

Jako iż jesteś wierną wyznawczynią Rydzykolandii zadam ci kilka prostych pytań:

1. Czym ta telewizja miała by przyciągnąć młodych ludzi?
2. Czy to będzie telewizja religijno-polityczna czy ogólna?

Wt cze 12, 2012 15:28
Na zadane pytania odpowiedzi są w zalinkowanym przeze mnie artykule w wątku:Telewizja dla mlodych.

Wt cze 12, 2012 15:32

gita napisał(a):
Na zadane pytania odpowiedzi są w zalinkowanym przeze mnie artykule w wątku:Telewizja dla mlodych.

Dzięki. :razz:

Wt cze 12, 2012 15:35
Gita - a których to katolickich redaktorów zwolniono z tv publicznej ?

Wt cze 12, 2012 16:52

Ja kiedyś odkryłem, że na tv Trwam leci program motoryzacyjny o godz. 17. No i był to mój ulubiony program na tej stacji :)
A tak w ogóle to ostatnio zainteresowałem się tematem i podobno tv Trwam ma być nadal dostępna za pomocą anten, więc jeżeli tak jest to o co chodzi ludziom, którzy tak walczą o ten multipleks dla Rydzyka? Niech mi ktoś wytłumaczy.

Śr cze 13, 2012 0:24
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Następna strona