"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Kozioł napisał(a): Artykuł prócz wiadomości, że przesłuchanie sie odbyło zawiera tylko wiele haseł i pustych słów, żadnych konkretów. Nie ma żadnego uzasadnienia stawianych zarzutów, są tylko same mocno upolitycznione opinie osób związanych z tzw. prawicą.
Podałaś już artykuły Konstytucji które wg ciebie sa złamane. Wykaż ich zastosowanie do danego przypadku, przedstaw sposób w jaki zostały naruszone. Podając te cztery artykuły, pominęłam ten najważniejszy:Artykuł 213.
|
Wt cze 12, 2012 9:00 |
|
|
|
 |
Ukyo
|
Gita, a czemu 10 kwietnia nie było relacji z obchodów miesięcznicy w TV Trwam? Działo się, nawet Rosjanie złozyli kwiaty + J. Kaczyński przemawiał o krzyżu. Nasz dziennik też o tym milczał (przynajmniej na stronie www).
|
Wt cze 12, 2012 10:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł napisał(a): Artykuł prócz wiadomości, że przesłuchanie sie odbyło zawiera tylko wiele haseł i pustych słów, żadnych konkretów. Nie ma żadnego uzasadnienia stawianych zarzutów, są tylko same mocno upolitycznione opinie osób związanych z tzw. prawicą.
Podałaś już artykuły Konstytucji które wg ciebie sa złamane. Wykaż ich zastosowanie do danego przypadku, przedstaw sposób w jaki zostały naruszone. Podając te cztery artykuły, pominęłam ten najważniejszy:Artykuł 213. Już podawałaś i nadal jesteś głucha na prośby o argumenty/zastosowanie.
|
Wt cze 12, 2012 10:53 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Kozioł napisał(a): Artykuł prócz wiadomości, że przesłuchanie sie odbyło zawiera tylko wiele haseł i pustych słów, żadnych konkretów. Nie ma żadnego uzasadnienia stawianych zarzutów, są tylko same mocno upolitycznione opinie osób związanych z tzw. prawicą.
Podałaś już artykuły Konstytucji które wg ciebie sa złamane. Wykaż ich zastosowanie do danego przypadku, przedstaw sposób w jaki zostały naruszone. Podając te cztery artykuły, pominęłam ten najważniejszy:Artykuł 213. Już podawałaś i nadal jesteś głucha na prośby o argumenty/zastosowanie. Nie chcę cię kompromitować, ucząc, że 2+2=4, gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT.
|
Wt cze 12, 2012 13:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ukyo napisał(a): Gita, a czemu 10 kwietnia nie było relacji z obchodów miesięcznicy w TV Trwam? Działo się, nawet Rosjanie złozyli kwiaty + J. Kaczyński przemawiał o krzyżu. Nasz dziennik też o tym milczał (przynajmniej na stronie www). 10 kwietnia  ????
|
Wt cze 12, 2012 13:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Nie chcę cię kompromitować, ucząc, że 2+2=4, gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT. Gołosłowie, zwykłe gołosłowie. Znów zero argumentów.
|
Wt cze 12, 2012 14:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
P.S.TVTrwam emituje bardzo dobre programy, dlatego doceniana jest przez hierarchów kościelnych oraz wielu Polaków, którzy rozumieją co to są WARTOŚCI. http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=videosite
|
Wt cze 12, 2012 14:35 |
|
 |
vulkan
|
Cytuj: gdyż tak proste jest udowodnienie, że podane przeze mnie artykuły złamała KRRiT. Ale nic jednak nie udowodniłaś że KRRiT złamała konstytucje. Podawać artykuły może każdy głupi ale uzasadnienie już w twoim przypadku sprawia ci problem.
|
Wt cze 12, 2012 14:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W TVTrwam, każdy znajduje coś dla siebie, ale programów dla młodych ludzi jest niewiele, dlatego o.Rydzyk chce stworzyć TVM1, wyłącznie dla młodych, o czym napisałam w wątku:Telewizja dla młodych. Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, zyli czynic sobie Ziemię poddaną.
|
Wt cze 12, 2012 15:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W TVTrwam, każdy znajduje coś dla siebie, ale programów dla młodych ludzi jest niewiele, dlatego o.Rydzyk chce stworzyć TVM1, wyłącznie dla młodych, o czym napisałam w wątku:Telewizja dla młodych. Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, czyli czynic sobie Ziemię poddaną.
|
Wt cze 12, 2012 15:22 |
|
 |
vulkan
|
gita napisał(a): W TVTrwam, każdy znajduje coś dla siebie, ale programów dla młodych ludzi jest niewiele, dlatego o.Rydzyk chce stworzyć TVM1, wyłącznie dla młodych, o czym napisałam w wątku:Telewizja dla młodych. Aby ten kolejny dobry pomysł udał się, trzeba działać i równiez modlić się, co też czyniłam dzisiaj przechadzając się po gdyńskim bulwarze, podziwiając jednocześnie to co Bóg dał nam, aby podziwiać i korzystać, zyli czynic sobie Ziemię poddaną. Jako iż jesteś wierną wyznawczynią Rydzykolandii zadam ci kilka prostych pytań: 1. Czym ta telewizja miała by przyciągnąć młodych ludzi? 2. Czy to będzie telewizja religijno-polityczna czy ogólna?
|
Wt cze 12, 2012 15:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na zadane pytania odpowiedzi są w zalinkowanym przeze mnie artykule w wątku:Telewizja dla mlodych.
|
Wt cze 12, 2012 15:32 |
|
 |
vulkan
|
gita napisał(a): Na zadane pytania odpowiedzi są w zalinkowanym przeze mnie artykule w wątku:Telewizja dla mlodych. Dzięki. 
|
Wt cze 12, 2012 15:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita - a których to katolickich redaktorów zwolniono z tv publicznej ?
|
Wt cze 12, 2012 16:52 |
|
 |
tanie_wino
|
Ja kiedyś odkryłem, że na tv Trwam leci program motoryzacyjny o godz. 17. No i był to mój ulubiony program na tej stacji  A tak w ogóle to ostatnio zainteresowałem się tematem i podobno tv Trwam ma być nadal dostępna za pomocą anten, więc jeżeli tak jest to o co chodzi ludziom, którzy tak walczą o ten multipleks dla Rydzyka? Niech mi ktoś wytłumaczy.
_________________ pajacyk.pl
|
Śr cze 13, 2012 0:24 |
|
|
|