Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 13:07

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Następna strona
 "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam" 
Autor Wiadomość
Post Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Martynko! Dzieki Bogu, za to, że moje problemy nie są duże, czego i Tobie życzę.
Jeśli znajdziesz trochę czasu proponuję abyś oglądała dzisiaj transmisję z Pielgrzymki PKRD.
Uroczystość rozpocznie się o godz. 11.00 i będzie transmitowana w RM i TVTrwam.
Tutaj więcej na temat PKRD:

http://www.pkrd.vel.pl/index.php?option ... &showall=1

So cze 23, 2012 8:33
P.S.Myślę, że dzieci będą się również modlić o przyznanie miejsca na multipleksie dla TVTrwam.

So cze 23, 2012 8:36

Zauważyłem że lubisz ludziom robić na złość. Myślisz że każdy chce oglądać telewizje trwam? Jesteś w błędzie bo praktycznie tutaj każdy ma dość tych twoich linków, złości czy też wiecznego spamowania.

Cytuj:
P.S.Myślę, że dzieci będą się również modlić o przyznanie miejsca na multipleksie dla TVTrwam.

Wstyd na całego mają się modlić do Boga o takie głupotę jaką jest ogólnie telewizja? :|

So cze 23, 2012 8:48
Informacja o dzisiejszej Pielgrzymce dzieci PKRD, również na stronie KEP:
http://www.episkopat.pl/?a=kalendarium_show&id=16372

So cze 23, 2012 9:59
gita napisał(a):
Gdy o.Rydzyk mówi o problemach finansowych, mobilizują się setki tysiące sympatyków i zaczynają wspierać to wspaniałe dzieło modlitwą i finansowo.
Tak działa solidarność w wielkiej RRM.

gita napisał(a):
Myślę, że dzieci będą się również modlić o przyznanie miejsca na multipleksie dla TVTrwam.

:shock: :shock: :shock:

Gita coraz bardziej mnie szokujesz swoimi postami. Co się z Tobą dzieje?

Z takim ognistym żarem walczysz w "słusznej sprawie" :killer: , że stanowisz podręcznikowy przykład opisywany przez socjologów a nawet...psychiatrów :x . Naprawdę styl pisania w którym podążasz zmierza w tym kierunku :|
Polecam zapoznanie się z książka "Psychologia tłumu" Le Bona....
Może dostrzeżesz dzięki tak pouczającej lekturze pewne analogie?

So cze 23, 2012 11:55
Val pyta:Co się z Tobą dzieje?
Nie wiesz co?, to samo co z opozycją w PRL, chora psychicznie, zamknąć w zakładzie psychiatrycznym.
ZADOWOLONA?

So cze 23, 2012 13:44
Ależ akurat te dwie wypowiedzi mnie zdziwiły- pierwsza, bo taka solidarność jest typowa w społecznościach żyjących w komunie. Nikt nie interesuje się szczegółami i bezkrytycznie wierzą na słowo charyzmatycznej osobie i jak powie, że trzeba mu kasy, to robią zrzutkę.
I w ten sposób owy gościu spełnia swoje marzenia i w prosty sposób zdobywa pieniądze.

Ja też bym chciała, aby mi się zrzucili ludzie na hotel SPA- wybudowałabym chętnie, ale no cóż- nie mam takiej siły przekonywania jak o.Rydzyk :|

A druga wypowiedź- dzieci są jeszcze młode, a Ty marzysz aby je angażować w wojenki polityczne. Ba- i nakłaniasz do złych metod modlitewnych, ponieważ taka modlitwa jest na poziomie prośb o:
- wygranie totka
- dostanie jakiegoś konkretnego lukratywnego stanowiska dla siebie
- aby sąsiad nie był bogatszy od nas
- aby wyrok był taki, jaki sobie wymarzyłam itd

Wszystkie te prośby łączy jedno: mam życzenie i oczekuję, że Bóg będzie złotą rybką.

Jeżeli już to modlitwa o sprawiedliwy wyrok- co może się wiązać z poczuciem niezrealizowanego celu, a przez to frustacją
Jak już to modlitwa o to, aby komisja działała uczciwie, choć może to oznaczać, że moja ulubiona firma może nie wygrać przetargu
Ale skoro tak, to można się modlić, aby ta ukochana firma w sposób rzetelny i sprawiedliwy startowała do konkursu i...niech się dzieje Wola Boża.

Na dzień dzisiejszy nie wiesz, czy masz na tyle dokładne informacje, aby traktować wyrok jako niesprawiedliwy. Jeżeli jednak TRWAM faktycznie się nie należało, to modląc się o koncesję, a w myśl sprawiedliwości nie należy się im, to pomyśl co wymagasz od Boga- aby pogwałcił zasady, tylko dlatego, że Ty tego chcesz?
Więcej pokory gito. I zastanów się, czy te poczucie misji walki o TV TRWAM nie powoduje, że stajesz się bardziej arogancka wobec Boga.

N cze 24, 2012 12:10
Ci co maja dostęp do TVTrwam mogli w sobotę oglądać transmisje z XIV Pielgrzymki PKRD na Jasną Górę, ci co nie mają dostępu do TVTrwam mogą z opóźnieniem obejrzeć w internecie.
Ci co nie maja ani TVTrwam, ani internetu, niestety pomimo najlepszych chęci nie mogli i nie moga obejrzeć tej transmisji:

http://www.youtube.com/watch?v=Gu-etnZ1 ... r_embedded

N cze 24, 2012 22:03

Val szkoda ale Gita i tak ci nie odpowie na twój bardzo mądry post jak zwykle brak jej argumentów.

Pn cze 25, 2012 6:57

gita napisał(a):
Ci co maja dostęp do TVTrwam mogli w sobotę oglądać transmisje z XIV Pielgrzymki PKRD na Jasną Górę, ci co nie mają dostępu do TVTrwam mogą z opóźnieniem obejrzeć w internecie.
Ci co nie maja ani TVTrwam, ani internetu, niestety pomimo najlepszych chęci nie mogli i nie moga obejrzeć tej transmisji:

Biedne małe dzieci...

Pn cze 25, 2012 7:10
vulkan napisał(a):
Val szkoda ale Gita i tak ci nie odpowie na twój bardzo mądry post jak zwykle brak jej argumentów.

Tematem tego wątku jest "Aapel z prośbą dla TVTrwam", a post Val ma tyle wspólnego z wątkiem ile piernik do wiatraka.

Pn cze 25, 2012 7:23
Biskupi upominają sie o TVTrwam:
http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=wi02.txt

Pn cze 25, 2012 7:36

Jajko napisał(a):
gita napisał(a):

Biedne małe dzieci...

Jajko, o co ci chodzi?

Pn cze 25, 2012 7:47

Cytuj:
Tematem tego wątku jest "Aapel z prośbą dla TVTrwam", a post Val ma tyle wspólnego z wątkiem ile piernik do wiatraka.

No jasne gdy nie masz argumentów tłumaczysz się nazwą tematu ale gdybyś zauważyła jej post jest związany z Trwam.

Cytuj:
Biskupi upominają sie o TVTrwam:

I powiedz co twój post tu wniósł?

Pn cze 25, 2012 7:48

Iwona19 napisał(a):
Jajko napisał(a):
Biedne małe dzieci...

Jajko, o co ci chodzi?

Mnie przeraża taka indoktrynacja dzieci.
Tu masz islamską Madzię Buczek:
http://www.youtube.com/watch?v=2G3C_djpF8M

I jak to dla Ciebie wygląda?

Ostatnio edytowano Pn cze 25, 2012 8:32 przez Jajko, łącznie edytowano 1 raz

Pn cze 25, 2012 8:17
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Następna strona