Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 18:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
kosciol2012 napisał(a):
Admin jest kobietą, więc zrozumiała i uzasadniona jest chwiejność jej decyzji.
Też mnie zdziwiło, że najpierw Ci kazała, a potem zabroniła Ci założyć ten jeden temat.
A teraz dała Ci ostrzeżenie za to, że o tym napisałeś.

Skoro zrozumiała i uzasadniona jest chwiejność moich decyzji - skąd Twoje zdziwienie? :D
Cudownie :D
Jajko - pilnuj się, coby z Ciebie jajecznicy nie zrobiono ;)
Rozchwiany (chwiejny?) admin - nie wiesz co Cię może spotkać ;)

Pn sty 14, 2013 2:27

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Ja mam jedno pytanie; jak to jest? Czy nie nalezy tepic zla u jego podstaw? Kto tak wlasciwie atakuje Kosciol; pijany ksiadz, policjant go lapiacy, reporter robiacy zdjecie czy Jajko ktory za hobby wybral sobie opisywanie podobnych zdarzen?

Pn sty 14, 2013 4:47
lokis

Zanim skomentujesz zapoznaj sie najpierw z całością.
Zalogowałes sie wczoraj, a juz masz tak wyrobione zdanie o tym o czym sie tutaj dyskutuje?
No chyba , ze jesteś wybitnym geniuszem! :)

Nie chodzi o to co Jajko wkleja i komentuje, ale o to, ze niepotrzebnie wciąż mnoży watki.

Pn sty 14, 2013 7:16

Co też jest wątpliwym argumentem, bo Jajko jednak utrzymuje w ten sposób porządek w swojej pisaninie. Niemniej podtrzymuję twierdzenie, że jest w niej odrobinę nużący.

Orkiestra!

Pn sty 14, 2013 7:58

Podejrzewam, że w przypadku każdego forumowicza X można znaleźć przynajmniej jednego forumowicza Y, który będzie uważał tfurczość X za nużącą. Na szczęście nie ma obowiązku czytania wszystkich postów :-D
Wiele wątków Jajka to jednak klasyczne mnożenie bytów, co wprowadzało bałagan na Forum. Podobny los spotkał kiedyś wątki polityczne (które zostały "skanalizowane" do "Wszystko o koalicji i opozycji część N") oraz wątki o RM.

Pn sty 14, 2013 13:16

O ile rozumiem kolega Jajko chcial nawet zalozyc wlasny dzial, zebrac wszystkie wpisy w jedno miejsce. Co na jego zapytanie odpowiedziala Asienkka? "Chyba jednak nie.". Kto zna dobrze kobiety wie, ze odpowiedz brzmiala wlasciwie "Predzej ci oczy wydrapie!". Nie dziwi mnie, ze jest zalamany i prosi o wsparcie. Wole by siedzial przy kompie, pisal nowe posty niz ma wyjsc na ulice i komus krzywde zrobic. Tak po prostu, z nudow. A czy administracja podejmie sie odpowiedzialnosci jesli zalamany sam siebie uszkodzi?
Ja newsy Jajka owszem czytam, lubie jak komus sie noga podwinie ( :) ), ale czytam, wzruszam ramionami i "ide" dalej. Mimo wszystko uwazam ksiezy za ta lepsza czesc spoleczenstwa. Trzeba pamietac, to 100 000 armia "chlopa". Jesli nawet 1000 zle postepuje, to zaledwie jeden %!
Wezmy taki Sejm, "kwiat polskiej elity", skrupulatnie przez nas wybrany. Tu dopiero tematow do zakladania! :)

Pn sty 14, 2013 15:52
Ja uwazam, ze to lekka przesada, zeby na forum XX, przychodzi ktos o pogladach YY i zadal dla swoich pogladow wlasnego dzialu. Nie watku (ten moze miec od reki), nie: dzialu.
Potem przyjdzie kolejny z pomyslem na dzial, potem jeszcze jeden... A jak nie dostana, to powolaja sie precedens goscia - jak oni - YY i zrobi sie prawdziwy Hyde Park, ale nie forum wiara.

Drodzy uzytkownicy: Admin i moderatorzy Wiary dali nam miejsce na spotkania pod ich dachem, ale nie na przemeblowywanie ich domu. Przemeblowywac to my mozemy wlasny dom. I dlatego Jajko i kazdy z nas moze sie wpasowac w istniejace warunki, albo stworzyc wlasne - na wlasnym forum. Co w dzisiejszych czasach nie powinno byc problemem.

Pn sty 14, 2013 16:01

W internecie trwa walka o pozyskanie "dusz". Obszerniejsze forum, wiecej postow i uzytkownikow - wiekszy dochod, znaczenie.
Jedna z rzeczy ktore mnie troche wkurzaja jest przypominanie o "gospodarzach forum", "domu" itp. .
Skoro jest decyzja o mozliwosci wypowiedzi kazdego uczestnika, nielamiacego regulaminu, nie rozumiem podobnego czepialstwa.
Na koniec przypomne; to my Polacy zaprosilismy katolikow w roku 966. Tak wiec forum wlasciwie nalezy do mnie! Uwazajcie bo moge was wymeldowac! :D

Pn sty 14, 2013 16:37
Cytuj:
Na koniec przypomne; to my Polacy zaprosilismy katolikow w roku 966. Tak wiec forum wlasciwie nalezy do mnie! Uwazajcie bo moge was wymeldowac! :D

Dzięki łaskawco za zaproszenie katolików :D

Pn sty 14, 2013 16:42

Ja nie żądałem, tylko proponowałem - to różnica. Wówczas to co złe można by trzymać w jednym dziale, a w pozostałych byłoby to zakazane. Już teraz są działy specjalne, gdzie niewierni pisać nie mogą. Myślałem o czymś podobnym - jeśli źle o wiarach, Kościołach, bogach, kapłanach to w specjalnym dziale.
No ale ta propozycja nie zyskała akceptacji, więc teraz "zło" jest niemal w każdym dziale. Może to i lepiej?

Pn sty 14, 2013 16:44

lokis napisał(a):
O ile rozumiem kolega Jajko chcial nawet zalozyc wlasny dzial, zebrac wszystkie wpisy w jedno miejsce. Co na jego zapytanie odpowiedziala Asienkka? "Chyba jednak nie.". Kto zna dobrze kobiety wie, ze odpowiedz brzmiala wlasciwie "Predzej ci oczy wydrapie!". Nie dziwi mnie, ze jest zalamany i prosi o wsparcie. Wole by siedzial przy kompie, pisal nowe posty niz ma wyjsc na ulice i komus krzywde zrobic. Tak po prostu, z nudow. A czy administracja podejmie sie odpowiedzialnosci jesli zalamany sam siebie uszkodzi?
Ja newsy Jajka owszem czytam, lubie jak komus sie noga podwinie ( :) ), ale czytam, wzruszam ramionami i "ide" dalej. Mimo wszystko uwazam ksiezy za ta lepsza czesc spoleczenstwa. Trzeba pamietac, to 100 000 armia "chlopa". Jesli nawet 1000 zle postepuje, to zaledwie jeden %!
Wezmy taki Sejm, "kwiat polskiej elity", skrupulatnie przez nas wybrany. Tu dopiero tematow do zakladania! :)

:D

I wyrwę garść włosów ;)

Pn sty 14, 2013 17:14
Moderator

Jajko napisał(a):
Oby liczba takich wiadomości przyćmiła liczbę doniesień o złu wyrządzonym przez kapłanów.

Jajko, nie udawaj mniej inteligentnego niż jesteś, bo to zakrawa na masochizm.

Doskonale zdajesz sobie sprawę, że bardziej opłaca się mediom pokazywać to, co złe i bulwersujące, a to, co dobre jest bardzo często pomijane. I gdy te najgorsze informacje umieszczasz na forum, wtedy robisz fałszywe wrażenie ich przewagi. A potem jeszcze w sygnaturze piszesz, że Tobie zależy na prawdzie, i to nawet Prawdzie przez wielkie P. Chociaż w rzeczywistości może być to najwyżej uznane za Kłamstwo przez wielkie K i manipulację przez wielkie M.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn sty 14, 2013 19:58

Lurker napisał(a):
Oszfak, bert...! Ale wtopiłem... :x

Dobra, to była tylko impresja w pierwszym przybliżeniu. Naprawdę ludzie na katoliku są bardzo inteligentni, oczytani i wygadani, mili i wesli, a dowcip płynie tam potokami... ^_^

https://www.youtube.com/watch?v=tfBGQDiEktA

"To śpiewałem ja, Jarząbek."

Cytuj:
(Co nie zmienia faktu, że trudno mi whaczyć się w jakiś topik. Pewnie jestem zbyt ograniczony jak na poziom katolika. :roll:)

Nie ma zakazu zakładania nowych tematów, a przyznaję, że niektóre stare już tak długo były wałkowane, że się nieco zużyły.

-------------------

Panna_Funia napisał(a):
bert04->
Cytuj:
...ale przyznaję, że obawiałem się też o reakcje części userów na takie wykorzystywanie naszego Trade Marku.

Przepraszam że się wtrącam, ale czy to chodzi o owy wspomniany krzyż? Bo jeśli tak to będę wdzięczna za wskazanie podstaw prawnych, według których Pan Lurker czy np. ja, nie moglibyśmy wykorzystać tego znaku w symbolice by coś przedstawić. Jeśli dobrze rozumiem Pana wypowiedź, wspomniany przez Pana 'Trade Mark' jest symbolem zarezerwowanym wyłącznie dla... ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Unregistered_trademark

(a nie ®) nie jest zarezerwowany wyłącznie dla KRK, nawet nie tylko dla samego X-jaństwa. Niemniej w większości krajów jest chroniony przez common law.

W Polsce obowiązuje jeszcze poniższe:

http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0010490508
    5) zawierają elementy będące symbolami, w szczególności o charakterze religijnym,
    patriotycznym lub kulturowym, których używanie obrażałoby uczucia
    religijne, patriotyczne lub tradycję narodową;

Nie wspominając o znanym paragrafie z kk, ale jego nie trzeba chyba przypominać. Starczy podstaw prawnych?

------------------
PS:

lokis napisał(a):
Zauwazylem wypowiedz uzytkownika bert04. Pragne natychmiast przestrzec moderacje! Otoz wspomniany osobnik, inteligentny, wyksztalcony i nieprzecietnie podstepny jest (uwaga!) moderatorem konkurujacego forum!

Tak niesamowicie przebiegły i nieprzeciętnie podstępny, że używa tego samego nicku, co nie? :P

...

(Koh 3:1nn)

Wt sty 15, 2013 11:07

Cytuj:
Tak niesamowicie przebiegły i nieprzeciętnie podstępny, że używa tego samego nicku, co nie? :P

A jak! To sie nazywa podwojny agent!
No i prosze, nie mowilem! Bert04 wslizguje sie w nasze otoczenie, wychwala swoj portal - cip, cip cip kurki moje, krew wyssac chce, a ja oddzwieku ze strony tutejszej moderacji nie widze!
Moze i dobrze, rowny chlop, ale mimo wszystko podstepny !
Upraszam o rozwage!

Wt sty 15, 2013 12:30
lokis napisał(a):
Cytuj:

A jak! To sie nazywa podwojny agent!
No i prosze, nie mowilem! Bert04 wslizguje sie w nasze otoczenie, wychwala swoj portal - cip, cip cip kurki moje, krew wyssac chce, a ja oddzwieku ze strony tutejszej moderacji nie widze!
Moze i dobrze, rowny chlop, ale mimo wszystko podstepny !
Upraszam o rozwage!

Ani userom, ani moderacji nie przeszkadza, że na forum wiara piszą moderatorzy forum katolik....najwidoczniej nie wiesz, że bert04 nie jest jedynym.

Wt sty 15, 2013 13:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 498  Następna strona