Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 4:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Otto, trochę to na wyrost.

A ekshibicjonizm? Sprawdź może jak często ja piszę o sobie i porównaj z userami bardziej znanymi z tego procederu.

Daj znać w sprawie wyników :D

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt mar 05, 2013 18:23
@Soul, Otto może poczuł się odrobinkę zagrożony na swojej pozycji forumowego zawadiaki,
co mu tu ktoś ma jego sarenki podbierać ;)

Obrazek

Wt mar 05, 2013 18:43
MARIEL'u, Otto jako Banderas? Słodko :)

Ja proponuję od razu Al'a Pacino ;). Nawet wysłanniczka piekieł jest na drugim planie:

Obrazek

Wt mar 05, 2013 18:54

Dziewczyny.
Dajcie sobie spokój z przypuszczeniami odnośnie mej fizis, albowiem szczęka mi nieprawdaż wypadła pod biurko ze śmiechu onego, a okulary zostawiłem w kuchni. Gdybym nawet poczłapał o kulach po szkła i tak schylić się dam rady, a Hertunia oblubieńcza wybyła mię na lekkielekcje do bożnicy.

Wt mar 05, 2013 19:05

Soul33->
Cytuj:
A ekshibicjonizm? Sprawdź może jak często ja piszę o sobie i porównaj z userami bardziej znanymi z tego procederu.

Fakt. Pan to nie osobowość ekshibicjonistyczna, a bardziej masochistyczna ;-) Wyjątkowo mocno ciągnie Pana do tych, których sposób bycia tak strasznie Pana ponoć irytuje, i którzy to sami z siebie niespecjalnie kontaktów z Panem szukają... :no: Cóż, jak widać ludzie miewają różne upodobania ;-)
Poza tym Otto ma rację :)

MARIEL->
Cytuj:
Otto może poczuł się odrobinkę zagrożony na swojej pozycji forumowego zawadiaki,
co mu tu ktoś ma jego sarenki podbierać ;)

Eeee... Jakie tam poczucie zagrożenia jak tu o konkurencji dla Pana Zawadiaki mowy nijak nie ma :no:
Otto, co bardzo eleganckie z Jego strony, posłużył Pannie wachlarzem do opędzania się od stworzenia dość namolnego... ;-)

...to be who I am

Ostatnio edytowano Wt mar 05, 2013 19:21 przez Panna_Funia, łącznie edytowano 1 raz

Wt mar 05, 2013 19:20
@Val, to prawda, Al Pacino poza tym tematem, jest ogólnie jak dobre stare wino (chociaż akurat wina nie trawię :D ), lata mu nie szkodzą, czego nie można powiedzieć o Banderasie...
Ja myślę, że Otto jednak bardziej przypomina tego pana:
Obrazek

Gość jest poza konkurencją, myślę że nawet w trumnie będzie dobrze wyglądał :D Cholercia, a człowiek to już nie wie jakie kremy kupować, bo te po trzydziestce za niedługo przestaną działać :D

Wt mar 05, 2013 19:21
Moderator

Ale to było mocne:
MARIEL napisał(a):
sarenki
Nie ma co. Zaszalałaś :badgrin:

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt mar 05, 2013 19:27
Otto_Katz napisał(a):
a okulary zostawiłem w kuchni. Gdybym nawet poczłapał o kulach po szkła i tak schylić się dam rady

Ha! Przestraszył się, że mogło do afektów jakowychś dojść i wycofuje się rakiem :D
Otto_Katz napisał(a):
a Hertunia oblubieńcza

...nawet żoną się zasłania :( Nic tu po mnie...Odchodzę, ale z sercem nadłamanym :D ;)

Wt mar 05, 2013 19:29
Moderator

Panna_Funia napisał(a):
medieval_man->
Cytuj:
Nigdzie nie napisałem natomiast, że jakieś wrażenie jakie ja wywołuję jest mi niemiłe.

A, czyli jednak fajnie robić za wielbiciela - jak Pan to ujmuje - szatanistki :P Pana wybór :P
Przypominam, że to kolejny Pana post do Panny Funi w tym temacie :P

Przepraszam, ale to kolejna bzdura. Nigdy nie robiłem za żadnego wielbiciela. Nigdzie nie pisalem, że jakieś wywoływane przeze mnie wrażenie jest mi miłe czy niemiłe. Proszę mi nie wciskać dziecka do brzucha.
A że kolejny post?
Ponieważ jest odpowiedzią na bezpośrednie zwrócenie się do mnie, nie liczy się jako, jak to ujęłaś, człapanie za Tobą i odnoszenie się do każdej Twojej wypociny zwróconej do ogółu.

Wt mar 05, 2013 19:41
Zobacz profil WWW

Otto_Katz napisał(a):
Dziewczyny.
Dajcie sobie spokój z przypuszczeniami odnośnie mej fizis, albowiem szczęka mi nieprawdaż wypadła pod biurko ze śmiechu onego, a okulary zostawiłem w kuchni. Gdybym nawet poczłapał o kulach po szkła i tak schylić się dam rady, a Hertunia oblubieńcza wybyła mię na lekkielekcje do bożnicy.

Wyposzczonych niewiast ci u nas dostatek.... A co będzie jak ślubna Ottona zajrzy przez ramię i zdzieli wałkiem onego , no? albo odstawi od wieczerzy i alkowy?

Pt mar 08, 2013 13:32

MARIEL napisał(a):
(chociaż akurat wina nie trawię :D )

Do mnie pijesz zołzo wstrętna?! W takim razie wszystkim tutejszym forumowiczkom(oprócz MARIEL) życzę wszystkiego najlepszego!

Pt mar 08, 2013 14:38
tanie_wino napisał(a):
MARIEL napisał(a):

Do mnie pijesz zołzo wstrętna?! W takim razie wszystkim tutejszym forumowiczkom(oprócz MARIEL) życzę wszystkiego najlepszego!

Przyjdzie mi jakoś z tym żyć :jezor:

Pt mar 08, 2013 15:39
tanie_wino napisał(a):
MARIEL napisał(a):

Tylko aby nie wręczaj goździka i rajstop :D

Pt mar 08, 2013 17:18
Nie pamiętam tych czasów kiedy wręczano rajstopy i goździki w pakiecie, to musiało być dość dziwne :D Wzamian panowie powinni od koleżanek kalesony dostawać.
A goździki są teraz bardzo na topie i widziałam dziś młode dziewczyny spacerujące z goździkiem w ręce, a z różą żadnej :)

Pt mar 08, 2013 17:21

MARIEL napisał(a):
Nie pamiętam tych czasów kiedy wręczano rajstopy i goździki w pakiecie ;)
Ale goździki są teraz bardzo na topie i widziałam dziś młode dziewczyny spacerujące z goździkiem w ręce, a z różą żadnej :)

No to małoletnia jakaś jesteś, albo ja jestem dinozaurem, bo pamiętam doskonale

Pt mar 08, 2013 17:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 498  Następna strona