|
|
|
Autor |
Wiadomość |
xgor
|
 Re: Kogo byście uratowali?
Zagłosowałem na kota bo to by był normalny ludzki odruch. Jak by się paliło nie było by miejsca na filozofowanie i zastanawianie się tylko działanie na bazie odruchów. Czysta psychologia
|
Cz cze 13, 2013 20:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): To ciekawe co piszesz, Lurker. W ankiecie JEDNA osoba zaznaczyła embriony, a przyznają się do tego DWIE.... MIXer napisał(a): Jajko napisał(a): Rozumiem, że obaj w mojej ankiecie zaznaczyliście zatem, że ratowalibyście embriony? Ja zaznaczyłem. viewtopic.php?p=754122#p754122Ojojoj, głupek ze mnie! Myślałem, że pytałeś wtedy o ankietę akruka (ponieważ nie przeczytałem dokładnie tego, co napisałeś, nie zauważyłem słowa "mojej"). W Twojej ankiecie wybrałem "Wydumany/bezsensowny problem, nie będę odpowiadać". Przepraszam za swój błąd. 
|
Cz cze 13, 2013 20:55 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
No to sie wyjaśniło.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz cze 13, 2013 21:57 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
xgor napisał(a): Zagłosowałem na kota bo to by był normalny ludzki odruch. Jak by się paliło nie było by miejsca na filozofowanie i zastanawianie się tylko działanie na bazie odruchów. Czysta psychologia xgor: jak możesz określić swój stosunek do religii? Pytam, bo to dość istotne z punktu widzenia mojej ankiety.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz cze 13, 2013 21:58 |
|
|
|