Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Chciałbym formalnie zgłosić ten post użytkownika Barnaba: To zupełnie jak z poparciem inteligencji europejskiej i amerykańskiej dla stalinizmu... było tym większe, im większe formalne wykształcenie. viewtopic.php?p=756431#p756431Prosiłem go wielokrotnie o podanie jakichś źródeł o poparciu inteligencji amerykańskiej dla rządów Stalina, ale nie doczekałem się. Uważam, że takie wpisy są mocno obraźliwe (to mniej więcej tak jakby napisać, że polska inteligencja popierała hitlerowców w sprawie Żydów) i nie powinny wisieć na chrześcijańskim forum. Tym bardziej, że nie są nijak uzasadnione źródłami. Będę bardzo wdzięczny za reakcję moderacji w tej sprawie.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt cze 28, 2013 9:46 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Może banik dla tego przyjemniaczka? viewtopic.php?p=757299#p757299
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
Ostatnio edytowano Pt cze 28, 2013 13:39 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Usunięto wulgaryzm
|
Pt cze 28, 2013 12:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Może po prostu wyrosłeś z wierzenia? Albo z chodzenie do kościoła. Z tego ostatniego wyrosło niemal 3/4 Polaków." viewtopic.php?f=27&t=33976kŁAMSTWO, KŁAMSTWO, KŁAMSTWO i nie przykryje tego słówko "niemal" Jajko ciagle obraża i prowokuje ludzi wierzących. Wszystko to dzieje się pod okiem moderatorów na forum powiązanym z portalem wiara.pl i tygodnikiem Gość Niedzielny- którego czytam regularnie od wielu lat, niestety jak widzę, juz chyba czytać przestanę, nie mam zamiaru wspierać finansowo właściciela tego forum. Amen.
|
Pt cze 28, 2013 12:59 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Dziękuję za szybką reakcję i mam pytanie. Czy za zwrócenie się do forumowicza słowami "p.iep.rz się" pawro nie powinien dostać ostrzeżenia?
|
Pt cze 28, 2013 13:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A komu mam je dać? Z tego co widzę pawro tak jak i katol "świeci" na czarno (skasował konto).
|
Pt cze 28, 2013 13:54 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Aaaa, to przepraszam...wichrzyciele, znaczy się....
No a co z Barnabą i jego oszczerstwami o poparci inteligenci amerykańskiej dla stalinizmu??
|
Pt cze 28, 2013 13:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): A komu mam je dać? Z tego co widzę pawro tak jak i katol "świeci" na czarno (skasował konto). Szkoda 
|
Pt cze 28, 2013 14:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No coz, to niestety nie pierwszy katolik ktory inaczej sobie to forum wyobrazal. Tu trzeba miec mocne nerwy, zeby nie dac sie sprowokowac durnymi uwagami
|
Pt cze 28, 2013 14:11 |
|
 |
Jajko
|
Nie pierwszy katolik, który myślał, że można do bliźniego mówić "piep.rz się"  Moim zdaniem tacy powinni być banowani od razu, więc facio tylko uprzedził wypadki. Choć nie wiem jakie jest stanowisko moderacji w tej sprawie...
|
Pt cze 28, 2013 14:12 |
|
 |
brunero
|
Proszę moderatorów o zastanowienie się, czy obecność osób wyznających satanizm jest zgodna z duchem i zasadami tego forum? http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=9&t=32906&start=30
_________________ laudare benedicere praedicare
|
Pt cze 28, 2013 19:07 |
|
 |
brunero
|
Proszę o odniesienie się do poniższego cytatu: [url]Ja również nie darzę szacunkiem istoty nadprzyrodzonej, w którą Pan wierzy,[/url] Czy określanie Boga w Trójcy Jedynego mianem "istoty nadprzyrodzonej" nie jest aby lekceważące i czy jest dopuszczalne na tym forum?
_________________ laudare benedicere praedicare
|
Pt cze 28, 2013 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
[...]
Fuller znudziło Ci się forum Wiara? Nie odpisuj, po prostu nie umieszczaj tu więcej uwag do forumowiczów. Pamiętaj, że jesteś na warunkowym. Mariel
|
Pt cze 28, 2013 19:29 |
|
 |
Panna_Funia
|
Przede wszystkim, określenie 'istota nadprzyrodzona' nie jest określeniem w żaden sposób obraźliwym, lekceważącym. Funkcjonuje normalnie w języku polskim. Nawet wiki podając definicję Boga lub bóstw, tłumaczy znaczeniu przy użyciu owego właśnie sformułowania ( http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C3%B3g). Stosuję się do regulaminu w kwestii słownictwa, nie łamię go, ale nie jestem zobligowania do zaprzestania używania normalnej polszczyzny, synonimów, czy opisów, i nie mam obowiązku wchodzić w buty wyznawców. A jakie osoby, jakie poglądy i - co chyba ważne - w jakiej formie, mogą być na forum, to też jest ujęte w regulaminie.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Pt cze 28, 2013 19:41 |
|
 |
Jajko
|
Mam nieśmiałą propozycję wydzielenia subwątku mniej więcej od tego miejsca viewtopic.php?p=757307#p757307Te kilka wpisów powyżej też spokojnie można tam wrzucić. Nie wiem czy można dołączyć do istniejącego wątku o pisowni słowa 'bóg'...
|
Pt cze 28, 2013 19:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
brunero napisał(a): Proszę moderatorów o zastanowienie się, czy obecność osób wyznających satanizm jest zgodna z duchem i zasadami tego forum? Forum jest otwarte dla wszystkich, dla satanistów też jest tu miejsce. brunero napisał(a): Czy określanie Boga w Trójcy Jedynego mianem "istoty nadprzyrodzonej" nie jest aby lekceważące i czy jest dopuszczalne na tym forum? A co jest lekceważącego w takim określaniu Pana Boga?
|
Pt cze 28, 2013 19:59 |
|
|
|