| Autor |
Wiadomość |
|
Nutka
|
Albo nie  /W podzięce wrzuca wszystkich w piasek/ Wilczek gdzieżeś dorwała takie fajoskie literki ????????????? Wikingu Świetna fontanna :)):):)):):)):):)):):))
| So maja 28, 2005 15:01 |
|
|
|
 |
|
wiking
|
a juz myslalem Nutka ze ten gosc Cie porwal na reszte, dnia i wieczoru, nawet nie zagladalem i nie proponowalem Ci urodzinowego tanca, juz tez myslalem ze bedziemy moze na jakis slub sie wybierac, a tu narazie tylko piasek 
|
| So maja 28, 2005 23:44 |
|
 |
|
angua
|
Nie tylko dnia i wieczoru, ale i nocy  :P:P
Ale się nam Nutka prowadzi
Komuś ciasta? Prosto z lodówki
Nutka, skoro balujesz, to wskoczę sobie do Twojej fontanny. Na moją miejsce już na którymś spacerze z Wikingiem wybraliśmy, alem niezdecydowana co do kształtu - więc popływam w Twojej

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N maja 29, 2005 0:06 |
|
|
|
 |
|
wiking
|
jak sie wyplyskasz to chetnie zjem troche ciasta, a potem zapraszam na malego walczyka, faktycznie Nutka nam przepadla 
|
| N maja 29, 2005 1:01 |
|
 |
|
angua
|
Nie dość, że się wypluskałam, to jeszcze zaszyłam się za drzewem z książką  :D:D
Ale wzięła się skończyła, więc wracam do świata żywych.
W nastroju walecznym... hmmm, walcowym...?
A ciasto możesz sobie wybrać w wersji z bitą śmietaną lub lodami lub owocami. Lub wszystkim na raz
PS. Mam nadzieję, że Zoe po tych dzieciakach przez chwilę chociaż nie będzie miała zapędów wychowawczych 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N maja 29, 2005 2:41 |
|
|
|
 |
|
Nutka
|
Nie przepadłam tylko byłam studiować  Przy 32 stopniach kuper się do krzesła przylepia  Toteż popływam sobie w swojej fontannie
| N maja 29, 2005 16:37 |
|
 |
|
angua
|
|
| N maja 29, 2005 18:16 |
|
 |
|
wiking
|
|
| N maja 29, 2005 18:23 |
|
 |
|
Nutka
|
Wiking  Ja naprawdę byłam dziś i wczoraj na zajęciach :P:P a gościem była właśnie koleżanka ze studiów  /wyskakuje z fontanny i otrzepując się z wody robi Wikingowi / To żebyś też się ochłodził  Idę narazie 
| N maja 29, 2005 18:32 |
|
 |
|
angua
|
Zostać barbarzynką to dla mnie zaszczyt - w tak znakomitym barbarzyńskim towarzystwie  :D:D
Nowa ekspertyza głosi, że chyba jednak mam nadłamany jeden z drucików w taśmie. W każdym razie taszczenie tego pudła przez pół miasta na długo zapamiętam
Nutuś - koleżanka wieczorem, a w nocy
 :P:P

|
| N maja 29, 2005 21:08 |
|
 |
|
Nutka
|
Wilczuś Co w nocy to już moja słodka tajemnica ;);):rotfl2:
Koleżanka nocowała  Babcia zaprosiła gości znowu będzie mnóstwo żarcia szykowała i zaganiała wszystkich do roboty kiedy ja się niby mam uczyć ????? I jeszcze ma pretensje że ja muszę co innego robić a nie to co ona zarządzi  Ma ktoś locum w okolicy Bytomia ?? Bym się wyniosla.
| N maja 29, 2005 21:26 |
|
 |
|
Nutka
|
| N maja 29, 2005 21:29 |
|
 |
|
bobo
|
Nutka, to był zew, czy ziew?
Mnie ogarnął leń od góry, od dołu, z przodu, z tyłu. Nie pozwoli mi wyjść ze swojego pancerza. Postawił mi warunek:
- odejdę od twojej osoby, jak zobaczę pierwsze krople deszczu na twej głowie i na piasku. Jestem tymże sposobem zakotwiczona w suchym na razie piasku.
Nie umiem nawet dobrnąć do beczek wikinga pełnych jakiegoś płynu, nie wiem jaki to płyn (wszystko dobre, byle mokre), mózg mi się lasuje.
Zrobiłam sobie przeciąg w baszcie, wszystkie okiennice pootwierałam, 0 ZERO wiatru, i w tym momencie zdałam sobie sprawę z tego, że mózg też potrzebuje PIĆ!!!
Czy ja mam fatamorganę, w końcu jestem na piasku, już nie rozróżniam, czy na pustyni, czy na plaży....
widze cos mokrego, uf...
dobrze, ze wzielam lornetke, to sobie chociaz pomarze..................
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pn maja 30, 2005 13:55 |
|
 |
|
angua
|
Bobo - chyba rzeczywiście fatamorgana, bo ja na tym obrazku nic nie widzę  :P:P
Aż sprawdziłam prognozę pogody - na wieczór zapowiadają całe 0,4 mm deszczu. Obawiam się, że zanim dotknie ziemi najnormalniej wyparuje  :D:D
Ale od jutra chłodniej, nawet pokropić ma od czasu do czasu. Mnie to się burza marzy, ale chyba na marzeniach na razie poprzestaniemy...
Nutek - Ty nie marudź za własnym lokum, mnie właśnie czynsz podwyższyli. Może kota doliczyli?

|
| Pn maja 30, 2005 16:01 |
|
 |
|
bobo
|
angua, ja tez dostałam podwyżkę za kubik wody - tej z kranu. A obrazek: widziany przez lornetkę statek na mokrej (wężykiem) wodzie. Mnie się wyświetla, nie wiem, masz chyba zapiaszczoną lornetkę, hm, albo w ogóle soczewek w niej nie masz?
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pn maja 30, 2005 16:37 |
|
|
|