Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wesprzyjmy bpa Hosera w sprawie Lemańskiego i nie tylko
MARIEL napisał(a): Została przywołana "jedynie jako argument" i ciągnie się już ile postów... Żaden wątek nie został wydzielony, tylko posty zostały przeniesione do bardziej odpowiedniego tematu. Na forum jest jeden zbiorczy temat "Pedofile w Kościele" i wystarczy. Mnie nie interesuje postać pedofila ks Grzegorza K. Zachowanie abp wobec niego ukazywało niespójność ocen wobec księży. Mediów zresztą też - abp udziela wywiadu, GN, TV Info, a prośby TP z podanymi wcześniej pytaniami, zbywa milczeniem.
|
| Cz wrz 04, 2014 8:40 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Alus napisał(a): Zachowanie abp wobec niego ukazywało niespójność ocen wobec księży. I dałaś już temu wyraz przynajmniej w 10-ciu postach, przykłady: viewtopic.php?p=826303#p826303viewtopic.php?p=826079#p826079viewtopic.php?p=826089#p826089viewtopic.php?p=826100#p826100viewtopic.php?p=826149#p826149może już wystarczy? Alus napisał(a): Mnie nie interesuje postać pedofila ks Grzegorza K. Ale ciągle o tych pedofilach w wątku o Lemańskim piszesz, temat został pociągnięty i ostatni wpis już nic z Lemańskim nie ma wspólnego. Mamy na forum wątek Pedofile w Kościele. Wystarczy. Eot.
|
| Cz wrz 04, 2014 8:49 |
|
 |
|
sonniger
|
Proszę moderację o wytłumaczenie heretykowi Tomkowi44, że "Grupa modlitewna" (Różańcowa) nie jest miejscem do głoszenia kacerskich guseł. Od tego ma pozostałe wątki.
|
| N wrz 14, 2014 21:39 |
|
|
|
 |
|
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Poniższa wypowiedź jest nieuprzejma, nacechowana emocjonalnie (w negatywnym znaczeniu), zawiera uwagę osobistą, nie wnosi nic do dyskusji, a na dodatek jej autor popełnił błąd ortograficzny. Proponuję skasować. Yarpen_Zirgin napisał(a): Miałeś, trollu, to podane kawa na ławę w tym postcie, a sam się do tego źródła odwoływałeś tutaj. Nie udawaj więc greka i nie pytaj o to, co doskonale wiesz. viewtopic.php?p=829580#p829580
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
| Pn wrz 15, 2014 18:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro pytasz o to, na co odpowiedź padła w drugim postcie w temacie, a i sam ją doskonale znasz, bo powoływałeś się na źródło, w którym jest zawarta, to nie dziw się, że ktoś ci powie, iż jesteś trollem. 
|
| Pn wrz 15, 2014 19:15 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Buchacha. Proszę o wytłumaczenie, jak krowie na rozstajach, co jest obraźliwego w przyrównaniu świeckiego do pingwina, a może Yarpen jest zakonnikiem? Prawie się popłakałem. : )))
Dobra, doczytałem na priv. Ale to naprawdę jest kryptokomunizm.
Ostatnio edytowano Cz wrz 18, 2014 17:55 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Cz wrz 18, 2014 17:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Raz nie wystarczy, trzeba dwa razy?
|
| Cz wrz 18, 2014 17:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zdecydowanie poruszasz się po forum za szybko ;p Cytuj: Ale to naprawdę jest kryptokomunizm. Hmm, nikt nikomu nie zabrania podsumowywania poglądów rozmówców, zwłaszcza jak się swoje zdanie uzasadnia. Byle nikogo nie tykać per kryptokomunisto ( na przykład). Niby niewielka różnica, ale chyba widać jaka.
|
| Cz wrz 18, 2014 18:00 |
|
 |
|
Jajko
|
A "kryptokomunista" to obelga jakaś? A "kryptokapitalista" też?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
| Pt wrz 19, 2014 9:25 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): A "kryptokomunista" to obelga jakaś? Biorąc pod uwagę jakie to słowo ma w Polsce konotacje - tak. Jajko napisał(a): A "kryptokapitalista" też? Widzę że Ci się nudzi i dysponujesz sporą ilością wolnego czasu. Ja przeciwnie, nie mam go na tyle, żeby go trwonić na lingwistyczne dylematy Jajka.
|
| Pt wrz 19, 2014 9:59 |
|
 |
|
Jajko
|
Wiesz, to są istotne kwestie. Nie chciałbym zostać zabanowany z powodu niewiedzy... Choć nigdy nikogo nie "wyzywałem" od komunistów (także tych ukrytych), bo dla mnie nie jest to obelga. A socjalista też jest obelżywe? A narodowiec? I spoko, nie oczekuję odpowiedzi w 5 minut. Znajdziesz czas, to odpowiesz. Lingwistyczne dylematy mogą być ciekawe. Lubię bawić się słowem czasem i dociekać jego znaczenia. Co nie raz pokazałem na forum, zresztą 
|
| Pt wrz 19, 2014 10:11 |
|
 |
|
Jajko
|
Chciałbym zwrócić uwagę na wypowiedzi użytkowniczki marety, gdy brakuje jej argumentów w dyskusji. Bardzo często są to zwykłe truizmy, banały, wypowiedzi zupełnie od czapy, a ostatnio nawet mareta ograniczyła się do JEDNEJ emotikonki: mareta napisał(a): Jajko napisał(a): Nijak. Tak jak i Twoja wypowiedź go poprzedzająca, do której właśnie odnosi się filmik.  To nie służy forum. Byłbym wdzięczny za zwrócenie na to uwagi.
|
| N wrz 21, 2014 11:36 |
|
 |
|
JedenPost
|
MARIEL napisał(a): Jajko napisał(a): A "kryptokomunista" to obelga jakaś? Biorąc pod uwagę jakie to słowo ma w Polsce konotacje - tak. Hmmm... czy uznawanie słowa kryptokomunista za obelżywe nie jest przypadkiem samo w sobie obelgą wobec (krypto)komunistów? 
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| N wrz 21, 2014 11:41 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Bardzo prosze o zwrocenie uwagi na liczne jednozdaniowe wpisy uzytkownika Jajko, nic nie wnoszace do tematow watkow i czesto bedace glebokim offtopem. Podchodzi to wyraznie pod trolling opisany w Regulaminie.
|
| N wrz 21, 2014 11:41 |
|
 |
|
mareta
|
Piszę do moderacji, ponieważ nie wiem dlaczego mamy na forum trzy identyczne wątki zatytułowane "Pedofilie w Kościele"?, podczas kiedy jeden w zupełności by wystarczył? Moderacjo skazuj proszę te zbędne jeśli możesz. Jeden to aż nadto.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
| Cz wrz 25, 2014 15:48 |
|
|
|