Re: Słowa Jezusa do Podlasianki
Cytuj:
Podczas innego widzenia Pan dał mi do zrozumienia, że komunizm był potrzebny jako mściciel nadużyć kapitalizmu. Jest on konsekwencją grzechów i błędów chciwców i bogaczy, którzy ponoszą odpowiedzialność za bunt wyzyskiwanych. Bowiem rozpacz wydała skrzywdzonego robotnika na łup bezbożnej demagogii.
Pan Jezus powiedział mi o potępionym Stalinie:
- "Wolę tego trybuna zemsty ludu od tych wszystkich bankierów i kupców, których bogiem jest pieniądz.
Oni ponoszą odpowiedzialność za to ci się stało". Stalin był naprawdę przekonany, że to co czyni jest słuszne. Zwalczał mnie, jak uczciwy przeciwnik.
Myślę że absolutnie takich słów Jezus nie mógłby powiedzieć. Andy, uważaj na prywatne objawienia. Znałem osobiście wizjonera /proroka Adama Człowieka, byłem bardzo blisko tej jego misji przez jakiś czas, na codzień i mogę powiedzieć że to było coś prawdziwego. Też byłem sceptyczny na początku i nawet on mi powiedział że ja nie wierzę, nie dowierzam temu wszystkiemu co się dzieje, ale potem przekonałem się że to były prawdziwe objawienia. Oczywiście każdy ma osobiste i prywatne prawo do własnego zdania na ten temat.
I tam są słowa Matki Bożej która mówi o Rosji następujące słowa że Rosja nie nawróciła się pomimo prośby w Fatimie, ale Rosja jest szczególnie niebezpiecznym państwem które popełnia poważne błędy, a błędy Rosji są powielane przez inne kraje.
Matka Boża powiedziała w pewnych objawieniach że pomimo iż przywódcy Rosji chodzą do Cerkwi, to jednak nie oznacza to tego że w rzeczywistości nastąpiło realne nawrócenie Rosji. Nigdy, ani Jezus ani Matka Boża nie wypowiedzieli słów w podobnym tonie, gloryfikując jawne zło komunizmu który pochłonął około 180 milionów ofiar. Druga rzecz, raczej nigdy nie powiedziano w objawieniach że ktoś jest potępiony, z nazwiska czy imienia. Matka Boża mówi także o światowym spisku który zawiera bankierów i rządzących którzy w sztuczny i celowy sposób usiłują wywoływać kryzys i stany zapalne na świecie. Co zresztą możemy widzieć i odczuć w sytuacji której doświadczamy.
Mówi także na przełomie 2007-2008 o tym jaka będzie sytuacja w Europie z islamem, co sprawdza się na naszych oczach i że Europa traci swoje korzenie a kościoły chrześcijańskie są zamieniane na świątynie pod znakiem półksiężyca. Ale jeśli czytasz prywatne objawienia, to nie przyjmuj wszystkiego bezkrytycznie, badaj te słowa i ducha jaki w sobie zawierają. Bo z tych objawień wynika jakoby Jezus popierał wręcz ludobójstwo komunizmu i krwawe rządy Stalina.