Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Było podane w uzasadnieniu. Chodziło o kilka prowokacyjnych postów bez wartości merytorycznej.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn lip 04, 2016 10:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Robek, co cię skłania do ataków personalnych na nasza koleżankę z forum??? I to właśnie w temacie Intronizacji Pana Jezusa???
Nie mógłbys trzymać się tematu?
|
Pn lip 04, 2016 10:55 |
|
 |
Robek
|
veros napisał(a): Robek, co cię skłania do ataków personalnych na nasza koleżankę z forum??? I to właśnie w temacie Intronizacji Pana Jezusa???
Nie mógłbys trzymać się tematu? Stwierdzam fakty. Natanek odłączył sie od kościoła i zaczął nauczać po swojemu. Wybrana robi to samo, tyle że w tym przypadku wybrana nie ma własnego kościoła tylko naucza na tym forum I to mi aż tak bardzo nie przeszkadza, jedynie tak czasami zwróce uwage na to że w niektórych kwestiach mówi bez sensu 
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Pn lip 04, 2016 11:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Od komentowania i epitetowania koleżanek i kolegów z forum masz niniejszy temat. Byle grzecznie i kulturalnie.
A jak masz jakieś rewelacje dotyczące księdza Natanka, otwórz inny temat lub za pomocą funkcji "szukaj" znajdź temat historyczny i popatrz czy Twoje nowinki nie były już przedyskutowane.
|
Pn lip 04, 2016 11:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
|
Pn lip 04, 2016 18:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Prezesa" to ja mam niezmiennie jednego - Chrystusa. Od polityków nie jestem uzależniona, jedynie są tacy, których nie lubię i nigdy na takich nie zagłosowałam i nie zagłosuję.
|
Pn lip 04, 2016 18:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kazdy sadzi po sobie. @veros potrzebuje prezesa, zeby za niego myslal, wiec uwaza, ze kazdy potrzebuje. Bez szufladkowania nie umiesz zyc?
|
Pn lip 04, 2016 18:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Kazdy sadzi po sobie. @veros potrzebuje prezesa, zeby za niego myslal, wiec uwaza, ze kazdy potrzebuje. Bez szufladkowania nie umiesz zyc? A spotkałaś kogoś z elektoratu PiS, aby nie uważał, że kto nie jest za PiS to jest za PO? Wg nich innej opcji nie ma 
|
Pn lip 04, 2016 18:53 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Zabawne jest, kiedy dziewczę które powtarza jak megafon to co napisze Lis lub Onet, sugeruje komuś takiemu jak veros (z którym nie we wszystkim się zgadzam, ale który niewątpliwie myśli samodzielnie i krytycznie) że ten rzekomo "potrzebuje prezesa, zeby za niego myslal". Wszystko jest dobre, by personalnie zdyskredytować rozmówcę... nie widzi tylko jak jest śmieszna prowadząc tę totalną wojnę z każdym, kto nie ma dostatecznego entuzjazmu do psioczenia na Kaczyńskiego i Rodaków, jak jest zabawna siedząc w tym papierowym czołgu i strzelając z kapiszonów  A przy okazji - odwoływano tu się do Kazmierczyka... jakoś nie widziałem, by dziewczęta pasjonowały się innymi jego wywiadami: http://biznes.interia.pl/firma/news/cez ... 40502,1852http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/ar ... opacz.htmlhttp://www.gk24.pl/strefa-biznesu/a/cez ... ,10140800/Ale to, oczywiście, nie dlatego że "są za PO". Nie nie. One oczywiście sa obiektywne 
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Pn lip 04, 2016 19:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ktos tu cos napisal, tylko po to zeby dolozyc? Typowe dla zapatrzonych w dobra zmiane i dobrych uczniow retoryki prezesa. Dla was jest tylko dobra zmiana albo PO. Jakiz macie ograniczony obraz swiata.
|
Pn lip 04, 2016 19:48 |
|
 |
SweetChild
|
Marek_Piotrowski napisał(a): (...) 100% ad personam  Jak już musisz sobie ulżyć, to jest do tego dedykowany wątek.
|
Pn lip 04, 2016 19:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Ktos tu cos napisal, tylko po to zeby dolozyc? Typowe dla zapatrzonych w dobra zmiane i dobrych uczniow retoryki prezesa. Dla was jest tylko dobra zmiana albo PO. Jakiz macie ograniczony obraz swiata. Teraz ty sie pochwal swoim prezesem 
|
Pn lip 04, 2016 19:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Ktos tu cos napisal, tylko po to zeby dolozyc? Typowe dla zapatrzonych w dobra zmiane i dobrych uczniow retoryki prezesa. Dla was jest tylko dobra zmiana albo PO. Jakiz macie ograniczony obraz swiata. Kael, na trolla jest tylko jeden sposób: EOT. Pisanie sobie a muzom ... . Chamstwo z najwyższej półki  Nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbładem.
Ostatnio edytowano Pn lip 04, 2016 20:03 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
Pn lip 04, 2016 19:55 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
SweetChild napisał(a): Marek_Piotrowski napisał(a): (...) 100% ad personam  Jak już musisz sobie ulżyć, to jest do tego dedykowany wątek. To prawda. CIekawe tylko, że wytknąłeś to mnie, a wcześniej Kael nie... ALe oczywiście Ty też jesteś, bez żadnych wątpliwości, OBIEKTYWNY... 
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Pn lip 04, 2016 19:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Marek_Piotrowski napisał(a): SweetChild napisał(a): Marek_Piotrowski napisał(a): (...) 100% ad personam  Jak już musisz sobie ulżyć, to jest do tego dedykowany wątek. To prawda. CIekawe tylko, że wytknąłeś to mnie, a wcześniej Kael nie... ALe oczywiście Ty też jesteś, bez żadnych wątpliwości, OBIEKTYWNY...  SweetChild jest taki mądry i objektywny że pewnie nie ma swojego prezesa:(
|
Pn lip 04, 2016 19:59 |
|
|
|