|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
wiking
|
Nie przepraszam, gdzie tak napisalem, pisalem, ze sobie bym wargi pocharatal, nawet calujac w policzek w czolko w czubek nosa. Przeciez nie zaleznie gdzie bym calowal to musialbym uzuyc moich warg. Calowanie po eskimosku (czubkami nosow) tez nie wchodzi w gre, gdyz bym mial potem blizny na nosie, chyba ze to ona by mnie miala calowac, ale wtedy to cala twarz by byla pocharatana, wiec dziekuje nie tym razem.
|
| Śr sie 03, 2005 15:20 |
|
|
|
 |
|
nospheratu
|
No ja myślałem, że twarz poznaczona bliznami to dla wikinga prawdziwe sacrum
Kolczyki? Czemu nie, byle z umiarem. W końcu wszystko jest dla ludzi.
_________________ Mors dicit
|
| Śr sie 03, 2005 16:26 |
|
 |
|
Mieszek
|
byleby z umiarem po jednym i na uszach kobiety
król Dawid był przedstawiony w pewnym filmie jako homoseksualista i z kolczykami na uszach
tyle kolczyków to jednak z pewnością nie nasza kultura a i wątpie w to czy takie już oszpecanie twarzy było by się mieściło w naszej cywilizacji osoba z tyloma nacięciami po kolczykach jest już oszpecona mozna by powiedzieć dlatego zadawanie sobie takich blizn , bo jest swiadomość czynu, nie jest z naszej cywilizacji
więc obca kultura ,obca cywilizacja piękno kroczy wraz z etyką (łeb w łeb) jesli wybałuszone jest jedno z nich to w takim wypadku cywilizacja utyka i jest niekompletna
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
| Cz sie 04, 2005 13:04 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Dla mężczyzny blizna jest ozdobą a nie skazą 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Cz sie 04, 2005 13:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wybacz, ale nie bez przesady... mi wystarcza blizny poza twarza, przynajmniej wiem jakich glupot trzeba nie robic.
Crosis
|
| Cz sie 04, 2005 20:28 |
|
|
|
 |
|
wiking
|
Oczywiscie dla mnie blizny sa ozdoba, ale te zdobyte w bitwie, nie probujac calowac jakies dziewcze, albo byc przez nia calowany
|
| Pt sie 05, 2005 18:47 |
|
 |
|
Stratovirus
|
A. napisał(a): Dla mężczyzny blizna jest ozdobą a nie skazą 
nawet jak pół twarzy jest pocharatane?
|
| Pn sie 08, 2005 22:47 |
|