Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Panna_Funia
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Zgłaszam kolejny uporczywy trolling osoby o nicku @pilaster: 'Przypominam, że Drapke, mimo obietnic, nadal nie przedstawił miażdżącej rzekomo pilastra "analizy" Overbeeka. Nadal też Drapke, mimo obietnic, nie przedstawił listy księży skazanych w Polsce z art 200 KK Tylko kugluje, mąci, i łże w żywe oczy  ' viewtopic.php?p=755956#p755956Jajko doliczył się 23 przypadków spamowania w wykonaniu tego użytkownika, ten jest więc 24.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr cze 19, 2013 9:57 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Uwaga osobista niczego nie wnosząca: viewtopic.php?p=756071#p756071Endek napisał(a): Z kim ja dyskutuję? Miałem Cię za poważniejszego dyskutanta a nie młodocianego ignoranta. Poza tym Endek na status "czasowo zablokowany",a nie jest skoro pisze.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz cze 20, 2013 9:12 |
|
 |
Jajko
|
Uwaga osobista niczego nie wnosząca: viewtopic.php?p=756071#p756071Endek napisał(a): Z kim ja dyskutuję? Miałem Cię za poważniejszego dyskutanta a nie młodocianego ignoranta. Poza tym Endek na status "czasowo zablokowany",a nie jest skoro pisze.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz cze 20, 2013 9:12 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Ten wątek, choć krótki, jest jednym wielkim offtopem. I to jeszcze pełnym ortografów, że aż zemby bolom. viewtopic.php?f=31&t=33936
|
Cz cze 20, 2013 10:13 |
|
 |
Panna_Funia
|
Osoba o nicku @pilaster nadal spamuje. Wciąż bez reakcji moderacji. Cytuj: Przypominam, że Drapke, mimo obietnic, nadal nie przedstawił miażdżącej rzekomo pilastra "analizy" Overbeeka. Nadal też Drapke, mimo obietnic, nie przedstawił listy księży skazanych w Polsce z art 200 KK Tylko kugluje, mąci, i łże w żywe oczy  viewtopic.php?p=756075#p756075
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz cze 20, 2013 10:31 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Już się tym zajęłam.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz cze 20, 2013 13:36 |
|
 |
Jajko
|
Wpis niczego nie wnoszący do dyskusji, a wręcz niekulturalny. viewtopic.php?p=756469#p756469
|
N cze 23, 2013 12:02 |
|
 |
Wloczykij
|
O, to podobnie jak i ten: Cytuj: Przynajmniej katechetki albo inne dewotki nie będą już blokować szkolnych zabaw w piątki...
viewtopic.php?p=756410#p756410
|
N cze 23, 2013 12:20 |
|
 |
Jajko
|
Mam nadzieję, że moderacja widzi różnicę pomiędzy tymi komentarzami, z których jeden niczego nie wnosi, a drugi jest jak najbardziej na temat.
|
N cze 23, 2013 13:19 |
|
 |
Wloczykij
|
Mam również nadzieję, że dostrzeże, iż jeden jest obraźliwy a drugi nie 
|
N cze 23, 2013 13:30 |
|
 |
Panna_Funia
|
Jeśli któryś jest obraźliwy, to na pewno nie ten autorstwa Jajka. Definicje dewocji figurują w słowniku języka polskiego (co zalinkowałam). Negatywny nie oznacza obraźliwy. Jest jak najbardziej dopuszczalne postrzegać ludzi/zjawiska negatywnie i w takim tonie się o nich wypowiadać. Nie jest to jednoznaczne z obrażać.
...to be who I am
|
N cze 23, 2013 13:45 |
|
 |
Panna_Funia
|
Zgłaszam post forumowicza o nicku Endek. Chodzi o użyte sformułowanie: Cytuj: Polska, jako że od zarania swojej państwowości miała charakter katolicki, takim państwem musi wreszcie się okazać, bez względu na szczekanie kundli. viewtopic.php?p=756496#p756496
...to be who I am
|
N cze 23, 2013 14:17 |
|
 |
mareta
|
Może już wystarczy dyskusji o pijanym księdzu za kierownicą? Przyznam,że mnie to nieco już męczy. Dyskutańci wymienili argumenty, pozostał czas na rzucanie błotem, głównie w księży. Wystarczyło podsumować,że człowiekowi zawsze trzeba wierzyć, ponieważ każdy upada....
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
N cze 23, 2013 18:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W wątku: viewtopic.php?f=36&t=32933&start=420naruszany jest par.1 p4. regulaminu: 4. Zabrania się wypowiedzi o charakterze obraźliwym, propagującym treści satanistyczne, erotyczne (szczególnie w jakikolwiek sposób promujace pedofilię), faszystowskie, rasistowskie, ezoteryczne, neopogańskie itp. czy głoszących naukę sekt (dotyczy to również reklamowania stron o takiej tematyce).
|
N cze 23, 2013 19:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro Jajko tak chętnie zgłasza moderacji posty, to i zwracam uwagę na Jajkowy trolling w wątku Jak to jest, że wierzycie, gdzie nawet grozi userowi, że zgłosi jego post: Jajko napisał(a): Nie znam tego eseju, ale z tego co o nim czytam, to raczej to nie jest na temat czyli o poparciu europejskiej i amerykańskiej inteligencji dla stalinizmu. To co napisałeś brzmi bardzo poważnie i oszczerczo. Daję Ci drugą szansę na przedstawienie jakichś materiałów, a jak nie to zgłaszm do moderacji. Tymczasem autorka wcale nie chce wiedzieć jak wygląda statystyka wykształcenia wśród wierzących, a jedynie pyta dlaczego osoby wykształcone wierzą. W dodatku jasno zaznaczyła adresatów jej wątku: Moje pytania kieruje do wierzących i praktykujących.No chyba, że Jajko wierzy i praktykuje, a na forum dla jaj udaje ateistę  Tak w ogóle, prócz uporczywego offtopu Jajko nie szanuje prawa autorki, które daje jej regulamin, który to mówi: § I pkt. 6
(...) Autor tematu ma prawo do określenia jego charakteru (np. tematy rozważaniowe, dzielenie się doświadczeniem, rozważanie konkretnych wypowiedzi autorytetów lub dokumentów, czy konkretne pytanie w którym autor oczekuje odpowiedzi zgodnej ze swoim światopoglądem); może również w pewnym stopniu określić założenia konkretnej dyskusji (np. może wyrazić życzenie, aby w tym temacie dyskusja była prowadzona z punktu widzenia katolika czy chrześcijanina) (...) Takie ograniczenie powinno być szanowane. Nie może ono jednak nigdy dotyczyć wypowiadania się w danym temacie jednej osoby lub grupy osób, a jedynie założeń światopoglądowych.
Ulubiony Jajkowy temat można kontynuować w jajkowym temacie: Dramatyczny spadek religijności na świecieWięc wnioskuję, aby dyskusję dotyczącą wykształcenia praktykujących wierzących przenieść do tego wątku...chyba, że Jajko woli nożyce 
|
N cze 23, 2013 20:41 |
|
|
|